Homm 110.

Eén Woonlaag, Eindeloos Comfort

De Homm 110 heeft zoals de naam al doet vermoeden, een netto oppervlakte van 110 m². Door het slimme ontwerp, met alles op één niveau kun je genieten van het gemak van gelijkvloers wonen zonder traplopen.

Dit SMART huis combineert de warmte van natuurlijk hout met moderne voorzieningen.

Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een privésauna, een royaal terras en een praktische carport voor 2 auto’s, belooft deze woning u een levensstijl van luxe en ontspanning.

Een Meesterwerk in Hout

Deze houten bungalow is een fraai staaltje bouwkunst. Door de praktische indeling en de grote raampartijen voel je je verbonden met de buitenwereld zonder dat je iets aan privacy en comfort opgeeft.

Elegant Interieur

Zodra je de woning binnenstapt, word je verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan daglicht en bieden een vrij uitzicht op de omgeving.

Het open conceptontwerp creëert een naadloze overgang tussen de woonkamer, eetruimte en de volledig uitgeruste keuken.

Een plaats van ontspanning

Dit huis heeft veel meer te bieden dan alleen een prachtig in- en exterieur. De aanwezigheid van de privésauna zorgt ervoor dat je de dagelijkse stress makkelijk achter je kunt laten. Vanuit de master bedroom loop je ‘s ochtends zo je eigen sauna in. De grote badkamer ligt ernaast, maar deze is vanuit de gang ook bereikbaar voor de overige huisgenoten.

Wat een luxe, die mogelijkheid van verkwikkende wellness momenten in je eigen woning!

 

 

Buitenleven op zijn Best

Het genieten stopt niet binnenshuis. Stap naar buiten op het grote overdekte terras en geniet van gezellige avonden en prachtige zonsondergangen. Dat betekent al vroeg in het jaar van de zon genieten. Er is altijd wel een plekje waar je fijn in de luwte kunt zitten.

Maar de veranda bied je ook de mogelijk om lekker vaak buiten te eten. Je hebt geen last van een plotselinge regenbui of te felle zonneschijn. Dus kom maar op met die BBQ!

Duurzaam modern

De buitenbekleding van deze luxe bungalow is gemaakt van thermowood, wat niet alleen een stijlvolle uitstraling geeft, maar ook duurzaamheid en stabiliteit biedt.

Thermowood is een ecologisch verantwoord hout dat bestand is tegen weersinvloeden en de tand des tijds doorstaat, waardoor uw woning er jarenlang als nieuw uitziet.

Praktische carport

Voor autoliefhebbers is er een handige carport voor twee auto’s, zodat uw voertuigen veilig en beschermd staan tegen de elementen. Dat betekent nooit meer autoruiten krabben in de winter.

Handig is ook de aparte schuur welke zich onder de carport bevindt. Daar zet je je fiets lekker droog en ruim je tuinspullen op.

Heb je al gezien dat je vanaf de voordeur droog naar de carport kunt lopen?  Wel zo lekker wanneer het regent!

Gegevens in het kort:

  • > bruto woonoppervlak: 144 m²
  • > netto woonoppervlak: 110 m²
  • > afmeting: 27m x 12 m x 3,42 m
  • > 2 badkamers
  • > 3 slaapkamers
  • > sauna
  • > carport voor 2 auto’s
  • > schuurtje

Bekijk onderstaande brochure

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

144 m2
110 m2
3
m2
27 m x 12 m x 3,42 m
2,5 m
dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant