Eko Modular model T.

Je kan er alle kanten mee op

Natuurlijk betaalbaar wonen

Deze Eko Modular woning bestaat uit twee haaks op elkaar geplaatste segmenten. Daarmee ontstaat een benutbaar vloeroppervlak van ruim 65 vierkante meter. Met het optionele terras zoals dit is afgebeeld heb je meer dan 100 vierkante meter woonplezier.

Basisuitvoering en andere mogelijkheden

De genoemde prijs is die van de basisuitvoering van de modules. Dit betreft dan de constructie met de buitenafwerking, dus wind en waterdicht en de modules zijn dan aan elkaar gekoppeld. Het beste is om met ons te overleggen hoe je vanaf daar verder wilt. In de praktijk gaat een aannemer voor je verder met het aanbrengen van de isolatie en leidingen.

Module woningen

De Eko Modular wooneenheden zijn zogenoemde cataloguswoningen. Dat betekent dat je een aantal opties hebt voor veranderingen en uitbreidingen. In het geval van Eko Modular kan je bijna eindeloos units aan elkaar koppelen.

 

Prijsopbouw

Voor de Eko Modular units hebben wij een prijsopbouw bestaande uit een basisconstructie waar bovenop diverse afwerking stadia gekozen kunnen worden:

> Open wanden (niet afgewerkte binnenzijde)

> Gesloten wanden (afgewerkte binnenzijde)

> Sleutelklaar.

Sleutelklaar betekent hier inclusief een standaard keuken en badkamer, en exclusief verwarmings-.cq. ventilatiesysteem. 

Download onze brochure van Eko Modular T Bezoek onze pagina over Eko Modular
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

80 m2
65.3 m2
3
27 m2
14 x 10 x 3,20 m
2,70 m
180 dagen

 
 

Voor de fundering kan besloten worden tot schroefpalen of een betonnen voet waar de modules op geplaatst worden. Laat ons weten waar je de modules gaat plaatsen en op wat voor een soort grondsoort, dan adviseren wij je wat er mogelijk kan zijn. Informeer ook bij de gemeente wat de lokale vereisten zijn. Er is altijd een ring-fundering nodig voor de aansluiting van water, stroom en riool.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant