EKO MODULAR model L.

Precies de juiste hoek om in te wonen

Bepaal zelf de vorm met EKO Modular woonunits

De wooneenheden van EKO modular zijn op diverse wijze aan elkaar te koppelen waarmee elke ligging van een huis ten opzichte van de ligging van een perceel kan worden gekozen. Bekijk onderstaande 360° tour door een EKO Modular L woning om te zien wat de mogelijkheden zijn en hoe flexibel je om kunt gaan met inrichten.

Terras not included

Op de foto staat een terras met pergola afgebeeld. Dat is geen standaard optie omdat iedereen een andere smaak en wens heeft, maar wij leveren het wel op maat mee. Daarmee ben je verzekerd van eerlijk hout van een hoogwaardige kwaliteit. Eerlijk hout betekent dat wij van al het hout dat voor onze huizen wordt gebruikt, de herkomst weten. Geen illegale houtkap en herbebossing zijn voor ons voorwaarden om met een leverancier zaken te doen.

Variëren op een thema

Op deze pagina zie je een aantal download mogelijkheden van het EKO Modular huis in L-vorm met daarachter een getal. Dat getal geeft het aantal vierkante meters aan. Neem bijvoorbeeld de L56. Dan heb je onderstaande vierkante meters: bebouwd oppervlakte 70 m², bruikbare oppervlakte 56,4 m².

Koppelingen in diverse maten

Je kunt de combinaties maken met wisselende lengtes en altijd een vaste breedte. De breedte is 4 meter x 8, 10, 12 of 13 meter. En deze maten kan je vervolgens ook als koppelgedeelte variëren. Dus een 4 x 13 meter met daaraan vast een 4 x 8 meter. Kijk op het kavelpaspoort dat bij jouw stuk grond hoort, hoeveel ruimte je op de bouwkavel rondom vrij dient te houden.

 

Interieur

Met het eenvoudige bouwprincipe van de modules is iedere indeling te maken. In de basis zijn de ramen en de deuren en de ‘natte ruimtes’ voorzien op een vaste plaats. De plaats van de binnenwanden kan je voor een deel zelf bepalen. maar eigenlijk is iedere vorm al een keer bedacht.

Keuzevrijheid

Ook de keuze in wandafwerking en de plaatsing van dakramen bijvoorbeeld, zijn zaken die je zelf in kunt tekenen. Download een van onderstaande plattegronden en teken de indeling in naar jouw wens. E-mail ons jouw idee en dan gaan wij voor je rekenen en tekenen.

Download de plattegrond van EKO MODULAR L in diverse afmetingen
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

m2
52.8 m2
3
26 m2
12 x 8 x 3,20 m
2,70 m
180 dagen

 
 

Voor de fundering kan besloten worden tot schroefpalen of een betonnen voet waar de modules op geplaatst worden. Informeer bij de gemeente wat de lokale vereiste zijn. In ieder geval is een ring-fundering noodzakelijk voor de aansluiting van water, elektra en riool.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant