Eko Modular basis II.

Een efficiënte dubbelslag van 96 vierkante meter

Mag het ‘een ietsje meer zijn‘?

Deze woonoplossing van Eko Modular is leverbaar in de maatvoering 2 keer 4 x 10 meter of 2 keer 4 x 12 meter. Je hebt dan respectievelijk 67 of 81 vierkante meter BVO, Bruikbaar Vloer Oppervlakte.

Dat betekent voor de 10 meter versie een bouwoppervlakte van 80 m² en voor de 12 meter variant 96 m². Dat maakt het mogelijk om en heel groot huis heel efficiënt op een relatief kleine kavel te plaatsen. Wanneer je vervolgens ruimte hebt om het terras er aan te kunnen zetten, dan heb je een huis met een gigantische uitstraling.

3-D animatie

Om een beetje een indruk te krijgen van de huizen van Eko Modular, heeft de fabrikant een 3-D animatie gemaakt waarmee je even binnen rond kunt kijken. Het is een voorbeeld van hoe een module er uit kan zien. Het is niet persé de hier beschreven Eko Modular module II. Klik opde afbeelding hieronder om rond te kijken.

                           3-d animatie EKO Modular

Module Keuze

Je kunt een Eko Modular woning in verschillende opleveringsniveaus bestellen. Hoe meer je zelf doet, hoe lager de prijs. Wij kunnen de modules casco leveren, maar net zo gemakkelijk als een sleutel klaar huis. Daar en buiten is er een keur aan accessoires leverbaar om het zo luxe te maken als je maar wilt.

In de kolom op deze pagina hebben we de richtprijzen van de 2 x 8 x 10 meter versie op een rij gezet zodat je jezelf een beeld kunt vormen van de kosten.

Afwerkingsniveau

> basis constructie = constructie + buitenafwerking
> versie open wanden = niet afgewerkte binnenwanden
> versie gesloten wanden = binnenwanden stuc gereed
> versie turn-key = woonklaar, inclusief verwarming en keuken

 

Voor vierkante percelen

Voor iedere vorm en omvang van een perceel is een passende woning te realiseren. Deze uitvoering is bijvoorbeeld uitermate geschikt om ingezet te worden als zorgwoning.

Het voordeel is dat er behalve de hoeveelheid ruimte en de efficiënte indeling, er voor de titel zorgwoning, geen vergunning benodigd is. Gelijkvloers, licht, ruim, goed toegankelijk en ook nog eens van perfecte kwaliteit.

Download onze brochure van Eko Modular basis II Bezoek onze pagina over Eko Modular
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

80 m2
67 m2
4
0 m2
10 x 8 x 3,20 m
2,70 m
180 dagen

 
 

Voor de fundering kan besloten worden tot schroefpalen of een betonnen voet waar de modules op geplaatst worden. Laat ons weten waar je de modules gaat plaatsen en op wat voor een soort grondsoort, dan adviseren wij je wat er mogelijk kan zijn. Informeer ook bij de gemeente wat de lokale vereisten zijn. Er is altijd een ring-fundering nodig voor de aansluiting van water, stroom en riool.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant