EcoCabins – Tiny Villa 60 Premium.

Het parade paardje van EcoCabins

Luxe Villa

Deze stijlvolle en prijswinnende villa van EcoCabins is het meest luxe exemplaar uit hun assortiment. EcoCabins heeft deze duurzame compacte woning ontwikkeld in samenwerking met Studio Sluijzer uit Amsterdam. Tijdens de Masters of LXRY 2020 won deze Tiny Villa de prijs voor de meest duurzame stand. Lees meer

Een premium Villa

De titel Premium staat in dit geval voor maximaal comfort en luxe. Uiteraard is het met de isolatiewaarde, duurzaamheid en energiezuinigheid ook uitstekend gesteld, maar bovenal… een waanzinnig fraai ontwerp.

Wat een vormgeving, wat een mooie lijnen. Nergens onderbroken door de  noodzakelijke maar vaak o zo lelijke regengoten. Deze zijn ‘simpelweg’ geïntegreerd in het ontwerp. Dat is ook het geval met de zonnepanelen. Deze zijn niet plompverloren op het dak geplaatst, maar volledig verwerkt in het design.

Kijk even binnen!  →

Lekker Luxe

Binnen is het alleen maar luxe wat de klok slaat. Van het mooie visgraat parket op de vloer, de fijne gashaard tot en met de keukenafwerking en de mooie inloopdouche in de badkamer. Alles is tot in perfectie ontworpen en uitgevoerd.

Gashaard

Hoewel we allemaal van het gas af moeten en geen aansluitingen meer krijgen, is een EcoCabin nog met een gashaard te leveren. Dit is voornamelijk voor plaatsing op recreatieparken, waar gas nog per fles wordt geleverd of in andere gevallen in een tankopslag. Op de meeste parken is er op het kavel onvoldoende stroom om verwarming te laten functioneren en dan is een gashaard een uitkomst.

Buitenzijde afwerking

De buitenkant is afgewerkt met Siberisch lariks hout. De hemelwaterafvoer is fraai weggewerkt in het ontwerp net als de zonnepanelen. De kleur van de buitenzijde bepaal je zelf. Óf je kiest een van de beschikbare RAL-kleuren óf je gaat voor het oliën van de buitenzijde.

PV-panelen niet i.c.m. recreatieparken

Vakantieparken staan vrijwel nergens zonnepanelen toe op een individueel object. De reden hiervoor is dat als het park in een noodgeval afgeschakeld moet worden, jouw huis nog stroom zou leveren. 

 

Sleutelklaar geleverd

Alle woningen van EcoCabins worden ‘plug & play’ geleverd. Ieder huis wordt volledig in een fabriek gebouwd onder perfecte conditionele omstandigheden en vervolgens per vrachtwagen naar jouw bouwkavel, achtertuin of vakantiepark  getransporteerd.

Ter plekke wordt deze houten woning met een hijskraan op een eenvoudige fundering geplaatst. Deze kan bestaan uit stelconplaten of schroefpalen en dien je zelf vooraf aan te leggen.

Prachtige handgemaakte shutters

Standaard inbegrepen:

  • > Aluminium kozijnen met Triple glas (A+++)
  • > Handgemaakte houten shutters
  • > Visgraat parket
  • > Elektrische vloerverwarming en een gashaard
  • > Geïntegreerde hemelwaterafvoer
  • > Keuken met kookeiland + apparatuur
       (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)
  • > Inloopdouche + toilet
  • > Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Vloerplan

Levertijd

De EcoCabins Tiny Villa 60 Premium Edition wordt geproduceerd in zo’n 20 tot 25 weken. De levertijd gaat in na ontvangst van jouw eerste aanbetaling na opdracht.

Afmetingen:

Breedte:    5 meter
Lengte:    12 meter
Hoogte:  3,9 meter
Oppervlakte: 60 m²

Oversized transport

Gezien de breedte van de unit van 5 meter is het noodzakelijk dat jouw kavel ruim bereikbaar is voor de vrachtwagen. Tevens is er voor vervoer over de weg speciale begeleiding nodig en moet hier een vergunning door het RDW voor worden afgegeven. De kosten hiervoor zijn niet in de prijs inbegrepen.

Bekijk de handout van de Tiny Villa 60 Premium
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

60 m2
50 m2

10 m2
12 x 5 3,9 m
m
175 dagen

 
 

In principe kan een eenvoudige fundering van stelcon platen of schroefpalen volstaan.

 

Misschien vind je dit ook interessant