EcoCabins – Tiny Villa 60 LXRY.

Een Mini Villa met grootse prestaties!

Op zoek naar een volwaardige woning met toch een beperkt woonoppervlak?

Dan is deze EcoCabins Tiny Villa LXRY 60 beslist het overwegen waard. Dit type huis ziet er niet alleen heel fraai uit, het biedt je ook de luxe en de warme uitstraling waarin je wegdroomt. Uiteraard helemaal van hout, dus volop sfeer en een gezond binnenklimaat. Voorzien van grote ramen zodat je veel zicht naar buiten hebt en lekker veel licht binnen krijgt.

Deze compacte woning met een woonoppervlakte van 60m2 voldoet aan het bouwbesluit voor permanente bewoning. Dat betekent dus uitstekend geïsoleerd, energiezuinig en met een kleine ecologische voetafdruk.

Turnkey geleverd en prefab geproduceerd.

Deze betaalbare modulewoningen worden geheel in de fabriek gefabriceerd en volledig turnkey geleverd. De woning hoeft alleen nog maar te worden aangesloten op de nutsvoorzieningen. De keuken met apparatuur zit er al in, de vloerverwarming is geïnstalleerd en ook de luxe badkamer met inloopdouche is gebruiksklaar. Je spullen erin en je kunt dit luxe Tiny House in gebruik nemen.

Dat is wonen zonder zorgen!

Buitenzijde afwerking

De buitenzijde van deze EcoCabins is gemaakt van Siberisch lariks hout. Om het strakke design niet te verstoren hebben de architecten de hemelwaterafvoer in het ontwerp geïntegreerd.

Het hout op het buitenkant van de EcoCabins kan naar keuze afgewerkt worden met olie, maar als je liever voor kleur gaat, dan kan dat ook. Je hebt dan de keuze uit diverse RAL-kleuren. Kwa onderhoud en keuzes adviseren wij je graag.

Fundering

Voor deze woning volstaat in principe een eenvoudige fundering die bestaat uit stelcon platen of schroefpalen voldoende. Het kan zijn dat de specifieke locatie of de gemeente bepaalde voorwaarden aan de fundering stelt.

 

Keuze van indeling

Wanneer je kiest voor de Tiny Villa 60 LXRY Edition dan heb je de keuze uit een vijftal indelingsmogelijkheden. Kijk wat voor jouw situatie de beste optie is en Ecocabins realiseert het voor je.

De diverse opties vind je onderaan deze pagina. Klik op de zwart-wit plattegrondjes en kijk naar de mogelijkheden.

Minihuis of als kantoor in de tuin

Dit compacte type woning kan uitstekend dienen als eerste huis of wanneer je moet of wil downsizen. Maar ook als mantelzorgwoning kan dit soort tiny huizen prima ingezet worden. Of zocht je naar een praktijkruimte aan huis of kantoor in de tuin? De Tiny Villa 60 LXRY Edition is de oplossing!

Kortom

Een geheel gebruiksklare slimme woning die je ook heel goed als zakelijk object exclusief BTW kunt inzetten als kantoor. Investering netjes afschrijven en dan naar privé halen om op enig moment de pubers erin te laten wonen. Vraag je accountant naar de mogelijkheden.

Standaard inbegrepen:

  • > 3-dubbel glas glas (A+++)
  • > Elektrische vloerverwarming
  • > Keuken + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)
  • > Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
  • > Wasmachine aansluiting

Levertijd

De EcoCabins Tiny Villa 60 LXRY Edition wordt geproduceerd in ongeveer 16 tot  20 weken, een beetje afhankelijk van de drukte in de fabriek.

Afmetingen:

  • Breedte:    5 meter
  • Lengte:    12 meter
  • Hoogte:  3,9 meter
  • Oppervlakte: 60 m²
Download onze handout van de EcoCabins Tiny Villa 60 LXRY
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

60 m2
60 m2

m2
12 x 5 x 3,9 m
m
140 dagen

 
 

Voor deze woning is in principe een eenvoudige fundering die bestaat uit stelcon platen of schroefpalen voldoende. Het kan zijn dat de specifieke locatie of de gemeente bepaalde voorwaarden aan de fundering stelt.

 

Misschien vind je dit ook interessant