EcoCabins – Tiny Villa 60 LXRY.

Een Mini Villa met grootste prestaties!

Op zoek naar een volwaardige woning met een beperkt woonoppervlak?

Misschien is de EcoCabins Tiny Villa LXRY 60 iets voor je.

Dit pareltje ziet er niet alleen heel fraai uit, maar biedt je ook de luxe die je verdient, Volledig van hout, dus volop sfeer en een gezond binnenklimaat. Voorzien van grote ramen zodat je veel zicht naar buiten hebt en veel licht naar binnen.

Deze compacte woning met een 60m2 woonoppervlak voldoet aan het bouwbesluit voor permanente bewoning. Dat betekent uitstekend geïsoleerd, energiezuinig en met een kleine ecologische voetafdruk.

Turnkey geleverd en prefab geproduceerd.

Deze betaalbare modulewoningen worden geheel in de fabriek gefabriceerd en volledig turnkey geleverd. De woning hoeft alleen nog maar te worden aangesloten op de nutsvoorzieningen. De keuken met apparatuur zit er al in, de vloerverwarming is geïnstalleerd en ook de luxe badkamer met inloopdouche is gebruiksklaar. Je spullen erin en je kunt dit luxe Tiny House in gebruik nemen.

Dat is wonen zonder zorgen!

Buitenzijde afwerking

De buitenzijde van deze EcoCabins is gemaakt van Siberisch lariks hout. Om het strakke design niet te verstoren hebben de architecten de hemelwaterafvoer in het ontwerp geïntegreerd.

Het hout op het buitenkant van de EcoCabins kan naar keuze afgewerkt worden met olie, maar als je liever voor kleur gaat, dan kan dat ook. Je hebt dan de keuze uit diverse RAL-kleuren.

Fundering

Voor deze woning is in principe een eenvoudige fundering die bestaat uit stelcon platen of schroefpalen voldoende. Het kan zijn dat de specifieke locatie of de gemeente bepaalde voorwaarden aan de fundering stelt.

 

Keuze van indeling

Wanneer je kiest voor de Tiny Villa 60 LXRY Edition dan heb je de keuze uit een vijftal indelingsmogelijkheden. Kijk wat voor jouw situatie de beste optie is en Ecocabin maakt het voor je.

De verschillende opties vind je onderaan deze pagina.

Mini huis of kantoor in de tuin

Deze alleskunner kan uitstekend dienen als eerste huis of wanneer je wilt downsizen. Maar ook als mantelzorgwoning zal hij uitstekend zijn werk doen. Of zocht je naar een praktijkruimte of kantoor in de tuin? De Tiny Villa 60 LXRY Edition is de oplossing!

Kortom

Een geheel gebruiksklare slimme woning met een kleine ecologische voetprint. Een betaalbare luxe houten woning.

Standaard inbegrepen:

  • > 3-laags glas (A+++)
  • > Elektrische vloerverwarming
  • > Keuken + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)
  • > Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
  • > Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Levertijd

De EcoCabins Tiny Villa 60 LXRY Edition wordt geproduceert in zo’n 16-20 weken.

Afmetingen:

  • Breedte:    5m
  • Lengte:    12m
  • Hoogte:  3,9m
  • Oppervlakte 60 m²
Download onze handout van de EcoCabins Tiny Villa 60 LXRY
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

60 m2
60 m2

m2
12 x 5 x 3,9 m
m
140 dagen

 
 

Voor deze woning is in principe een eenvoudige fundering die bestaat uit stelcon platen of schroefpalen voldoende. Het kan zijn dat de specifieke locatie of de gemeente bepaalde voorwaarden aan de fundering stelt.

 

Misschien vind je dit ook interessant