NC20.

Mini villa met meerwaarde

Verbeter uw privéruimte

NordCabin is als een canvas – een fundamentele kern en jouw persoonlijke touch.

Of het nu professioneel of privé is, het is iets heel speciaals alleen voor jou, je gedachten en je welzijn. Denk vooruit, ren weg van de drukte van het dagelijks leven, ontmoet je muze, genereer nieuwe ideeën of werk hard.

Het is jouw plaats, jouw tijd, jouw regels.

Een mini-huis geeft meerwaarde aan je leven

Tiny Houses zijn niet alleen geschikt voor mensen die compact willen wonen, ze zijn ook uitstekend inzetbaar als thuiskantoor of B&B naast je huis.

De NC 20 is hier de perfecte ruimte voor. Hij is uiterst comfortabel, milieuvriendelijk en gemaakt van duurzame materialen. Zet hem in je eigen tuin en je verliest geen tijd meer met het reizen naar je werk.

Maar ook als luxe gastenverblijf, meditatieruimte of misschien als speelkamer voor de kinderen is hij goed te gebruiken.

Het is Scandinavisch minimalistisch design van het hoogste niveau. Prachtig afgewerkt en gemaakt van hoogwaardige materialen.

 

Mini-house beweging

Heb je gehoord van de tiny-house beweging? Het is een architecturale en sociale beweging die de laatste tijd steeds populairder is geworden.

Het is gebaseerd op minimaal wonen, kleinere woonruimtes en minder consumptie. Het leven wordt makkelijker door vanuit dat gedachtengoed te leven in een kleinere ruimte

Je hebt een kleiner huis en minder spullen. Dat betekent minder onderhoud. Lagere woonlasten en kosten voor het dagelijks leven. Minder werken is mogelijk. Meer tijd om te besteden aan wat jij wilt. Klinkt goed, toch?

Het concept Cabin NC 20 is de perfecte, duurzame en milieuvriendelijke optie om deel te nemen aan de tiny house-beweging. De Recycled CLT optie is zelfs nog duurzamer.

Verklein je CO2-voetafdruk

We geven om mensen en onze planeet; We bewijzen het in het bouwproces en in de gebruikte materialen. Door te kiezen voor onze mini-huizen, kies je opties die wij verkiezen voor onszelf en het eenvoudige leven.

Al onze concepthutten zijn prachtig ontworpen, waardoor iedereen zinvol en comfortabel kan leven door te kiezen voor milieuvriendelijke opties.

Prijzen (incl. transport* en 21% BTW)

  • > in gerecycled CLT : vanaf € 57.500
  • > in CLT: vanaf € 59.629
  • > veranda € 3.350
  • > de prijs is excl. keuken; een volledig zwarte keuken is optioneel voor € 4.750 excl. BTW = 5.747,50 incl. BTW
  • * de transportprijs kan variëren

Bekijk de folder!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

23.6 m2
19.2 m2
1
6 m2
6,9 m x 3,4 m x 3,9 m
3,4 m m
150 dagen

 
 

Op zandgrond kan met een paar Stelcon platen worden volstaan. Op klei of veen of een andere grondsoort kan het maken van een heipalen fundering nodig zijn.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant