CLT 12.

Een hotelkamer in de tuin

Gastvrij verblijf

Of je nu op zoek bent naar een gastenverblijf in je tuin of een heel park wilt vullen met vrijstaande hotelkamers, de CLT modules zijn er uitermate geschikt voor.

Prachtig blond Cross Laminated Timber (CLT) aan de binnenzijde en een houtafwerking naar keuze aan de buitenzijde. Comfortabel in elk jaargetijde door de uitstekende isolatie. Met z’n 12 m² bouwoppervlak is de CLT 12 precies groot genoeg voor een 2-persoonsbed en een kleine badkamer met douche en toilet.

Alles wat je nodig hebt voor een vriendelijke gastenkamer.

En wil je het verblijf van je gasten nog wat aangenamer maken, dan kies je voor de optionele veranda. Dat maakt het helemaal af.

Als tuinkantoor kan ook

Je eigen werkplek met toilet en keukenblok. Zo geplaatst in jouw achtertuin. Zodat jij in alle rust je werk kunt doen.

 

 

Vrijstaande hotelkamer

Je ziet het nog niet veel in Nederland, maar hoe heerlijk zou het zijn als je in een vrijstaande kamer zou kunnen overnachten? Geen last van lawaaiige buren. Samen de dag afsluiten met een koffietje op je eigen prive terras. Genieten van de zonsondergang en de volgende ochtend ontwaken met het geluid van de vogeltjes.

Tuin kantoor met inpandige meterkast

Als variatie op de hiernaast getoonde werkkamer een tuinkantoor met een iets andere indeling. Daarbij is plaats voor een inpandige meterkast (met schuifdeur).

In het model hier links zal aan de buitenzijde een meterkast gemaakt moeten worden.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

12 m2
9 m2
1
6 m2
4 m x 3 m
m
dagen

 
 

 

Misschien vind je dit ook interessant