BenBox 60.

Precies groot genoeg!

BijnaEnergieNeutraal (BEN)

De Benbox 60 is een nagenoeg energieneutrale modulaire woning. Deze gezonde woning wordt vervaardigd in houtskeletbouw waarbij het hout verkregen wordt via duurzaam bosbeheer.

Dit model heeft een oppervlakte van 60 m² welke naar wens, nu of later, gekoppeld kan worden met andere woon-of werkmodules.

Thermowood buiten

De buitenkant van de woning is uitgevoerd in hout. Voor de bekleding van de gevel kan gekozen worden uit 3 verschillende kleuren, zwart, vergrijsd en hout-look. Het materiaal is voorgekleurd en kleurvast. Dit is een Thermowood.

Modulair bouwen heeft de toekomst!

Bouwen met modules brengt heel wat voordelen met zich mee.

In het perfect geoutilleerde atelier van het Belgische BenBotec wordt jouw nieuwe huis binnen enkele weken vervaardigd. Alles op maat en naar jouw wens.

Jouw wens, droom, of specifieke toepassing. Jouw hoofdwoning, vakantiewoning, tijdelijke woning, zorgwoning, kangoeroewoning of kantoorruimte … Het kan allemaal met de kant en klare modules van BenBotec.

 

 

3x PUI

De Benbox 60 is voorzien van grote schuifpuien in zowel de woonkamer als de beide slaapkamers. Dat betekent heerlijk veel lichtinval en mooi zicht op de sterren bij een heldere hemel. En op een mooie zomerochtend loop je zo vanuit je bed de tuin in.

Meegroei huis

Het mooie aan het concept van modulair bouwen is dat je gefaseerd kunt bouwen volgens jouw normen, tempo en jouw budget.

Je start met de BenBox 60 maar wanneer je meer ruimte nodig hebt, dan ga je niet verhuizen maar plaats je er een module achter. Of naast of misschien wel er bovenop. Net wat jij wenst of wat mogelijk is op je kavel. Met een modulewoning van BenBotec is uitbreiding altijd een optie.

Je is huis altijd precies groot genoeg.

En mocht je behoefte hebben aan wat extra opbergruimte, dan draaien ze hun hand niet om voor de aanbouw van een (fietsen)berging.

Even binnen kijken?

Loop dan virtueel door je nieuwe huis. De inrichting, kleur-en materiaalkeuze bepaal jij. (klik op de button hieronder) Gebruik je muis of de pijltjes op je toetsenbord.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

60 m2
m2
2
m2
15 m x 4 m m
m
dagen

 
 

De fundering moet een vlakke stabiele ondergrond zijn waar de woning kan aan verankerd worden , dit kan op verschillende manieren
Het is mogelijk om de woning te bevestigen op schroefpalen van circa 4 meter.

Op deze schroefpalen zijn de volgende mogelijkheden:
- monteren van stalen liggers op de schroefpalen waar dan naderhand de woning op bevestigd kan worden
- Storten van een betonplaat waar de woning op bevestigt kan worden.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant