Allessandria.

Comfortabel gezinshuis

Modulewoningen zijn in tegenstelling tot wat vaak veronderstelt wordt niet alleen kleine woningen. Model Allessandria laat zien dat wanneer er 3 modules naast elkaar geplaatst worden, er een royale woning met een oppervlak van zo’n 130 m2 kan ontstaan. Een prima woonplek voor een gezin.

Snel comfortabel wonen

Bouwen met modules van hout heeft grote voordelen. De woondelen worden onder gecontroleerde omstandigheden en met de grootste precisie in de fabriek gemaakt. Geen moeilijke werkomstandigheden of slecht weer dat de bouw kan vertragen.

Zodra de modules zowel van binnen als van buiten zijn afgewerkt kunnen ze klaar gemaakt worden voor transport. De ramen, deuren, de wandafwerking zowel binnen als buiten en de badkamer zitten er dan al is. Alleen de delen die op de bouwplaats met elkaar verbonden gaan worden zijn nog niet (geheel) afgewerkt.

De koppeling en eind afwerking van de woondelen gebeurt in enkele weken op de bouwplaats. Dat betekent dat je snel kunt wonen wanneer de vrachtwagens de modules van je nieuwe huis bij je hebben afgeleverd.

 

 

Veelzijdig en multifunctioneel

De woning heeft 3 royale kamers, welke naar wens gebruikt kunnen worden als slaapkamer, maar ook als thuiswerkkantoor of fitnessruimte. Geheel passend bij jouw specifieke woonwensen.

Kleine wijzigingen aan de oorspronkelijke indeling zijn veelal mogelijk. Mocht jij een praktijk aan huis willen beginnen dan zou het handig kunnen zijn om een buitendeur aan de achterkant van de woning te laten plaatsen. Dan hoeven je cliënten niet door je huis om in je praktijkruimte te komen.

Privacy wand

Er is een niet constructieve wand geplaatst voor de deuren van de slaapkamers. Dit zorgt niet alleen voor privacy voor de bewoners, maar biedt ook de mogelijkheid tot het creëren van (extra) opbergruimte. De wand kan eenvoudig benut worden door er een kastenwand van te maken. Met naar keuze de deuren in de gang of in de woonkamer.

Eveneens om privacy redenen is er een 2e toilet in de woning aanwezig. Dit voorkomt dat bezoekers je privé gedeelte in moeten om gebruik te kunnen maken van het toilet in de badkamer.

Afmeting:

Extern: 10,2 m (breedte); 13,5 m (lengte); 3,5 m (hoogte).

bouwoppervlak: 130 m²

aantal modules: 3

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

137 m2
m2
3
m2
13.5 m x 10.2 m
m
dagen

 
 

 

Misschien vind je dit ook interessant