Prijzen

Wij verkopen ‘cataloguswoningen’ die kant en klaar uit de fabriek komen en zo vanaf de vrachtwagen op een kavel worden gehesen.

Denk aan Koshaus, Kulna of Koda.

Van bovengenoemde modellen staan de prijzen op onze website. Alleen voor de prijzen van de KODA modellen vragen we je ons te bellen.

Prijzen van maatwerk woningen

Voor maatwerkwoningen kunnen we je uiteraard geen vaste prijs geven. Wel kunnen wij je in een vroeg stadium een vierkantemeterprijs indicatie geven. Daarbij maakt het niet uit of je interesse hebt in een volledig houten woning (houtstapelbouw, houtskeletbouw of een combinatie hiervan) of dat je voor een geprefabriceerde woning kiest.

Uiteraard is onze prijsindicatie een vrij grove berekening, want bij een maatwerkwoning hebben we te maken met veel variabelen zoals:

  • Welke uitstraling moet de woning krijgen (zowel binnen-als buitenzijde); buiten en binnen afgewerkt met hetzelfde soort hout of bv. binnen grotendeels stucwerk en buiten afgewerkt met Red Ceder hout?
  • Welke afmetingen: woonoppervlakte en inhoud van de woning.
  • Hoeveelheid glas in de woning en de afmetingen van de raampartijen; standaardmaten zijn uiteraard goedkoper dan afwijkende maten.
  • Hoeveel woonlagen moeten er gebouwd gaan worden?
  • Soort fundering: dit is afhankelijk van het gebied waar een woning moet komen, de eisen die de gemeente stelt of het soort woning.
  • Soort dak: metaal of dakpannen. Of wil je wellicht een groen dak?
  • Welk opleveringsniveau wens je? Of kiest je voor een bouwpakket zodat je jouw huis zelf kan gaan bouwen?
  • …..

Plannen niet haalbaar?

Wij denken altijd met je mee. Wellicht kan de door jou gewenste woning op een goedkopere manier gebouwd worden of door minimale aanpassingen wel binnen jouw financiële budget komen. Of kan de prijs gedrukt worden door een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Door onze manier van werken en het grote aantal bedrijven dat we vertegenwoordigen, kunnen we veelal met een geschikte oplossing komen.

Jow plannen hebben bij Wonen in Hout de grootste kans van slagen!

Hoe meer informatie we van je krijgen, hoe nauwkeuriger de prijsindicatie

Wanneer je een grove schets maakt met maataanduidingen, plattegronden, aanzichten en het liefst ook de afmetingen van de kozijnen dan zou dat in de 1e fase ideaal zijn om een eerste indicatie te kunnen geven.

Prijsindicatie of jouw plannen haalbaar zijn

Als je al enig idee hebt van wat je wil, dan kunnen wij vrij snel aangeven of jouw plannen binnen jouw budget haalbaar zijn. Het komt met enige regelmaat voor dat mensen een vrij irreëel beeld hebben van de kosten van de bouw van een woning. En dat is niet raar, want de meeste kosten steken letterlijk in de grond. Met alleen de aankoop van de grond en de bouw van het huis zelf bent je er natuurlijk nog niet. Er zijn altijd nog veel bijkomende kosten. Denk hierbij aan architect kosten, aansluitkosten, vergunningen, installaties, ed. Kijk op de website in de taakbalk naar de kop Algemene informatie & antwoorden en vind daar een lijst met zaken die je nodig hebt om tot een kostenplaatje te komen.

In een eerste gesprek wordt veel duidelijk

Vraag snel een prijsindicatie aan zodat u vroegtijdig weet of uw plannen binnen uw financiële mogelijkheden zouden kunnen passen.

Zodra duidelijk is of uw plan kans van slagen heeft, dan kunnen we het vervolgtraject in gang zetten.

 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.