Koshaus geïnspireerd.

In Almere hebben we een woning geplaatst die een variatie is op de bekende Koshaus woningen. De bouwmethodiek en de leverancier verschillen hierin. Deze woning wordt opgetrokken uit panelen in plaats van uit modules, zoals bij de Vithaus woningen. Dit heeft als voordeel dat er geen beperkingen zijn aan de afmetingen. Dit in tegenstelling tot de modulebouw waarbij de modules de maximaal maat van wat er op een vrachtauto kan niet mogen overschrijden.

Foutje

De modules kwamen helaas aan met de verkeerde buitenafwerking. De laatste mail met kleurwijzigingen was niet goed verwerkt.

Door direct handelen kon er nieuw hout mee met een vrachtwagen die toch deze kant op moest en kon de fout hersteld worden. Zoals op deze foto nog te zien is, was de wandafwerking grijs terwijl dit naturel moest zijn. 

Kan gebeuren, maar is gelukkig opgelost door snel handelen van zowel onze kant als van de leverancier.

Fantastische bouwploeg

De bouwploeg die deze woning bouwt kennen wij van eerdere projecten. Wat een kanjers zijn dat! Zeer vakkundig en ook nog eens erg sympathiek.

Ze bouwen waar nodig, maar ze hebben een voorkeur voor bouwen in Nederland. Zou dat komen door de Spareribs die ze af en toe krijgen? 😉

Oplevering in 2 weken

Deze woning is in 14 dagen geplaatst. Met een levering zonder opleverpunten. 

CASCO+ levering

De kopers gaan de woning van binnen zelf verder afbouwen. Dat betekent leidingen erin, ventilatie, keuken, badkamer, toilet en airco.

 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.  
[/section]