KODA Village – MICRO dorp

…verplaatsbare Mini dorpen
Ook geschikt als luxe woonruimte aan de haven…

Kant-en klare units vormen samen nieuw dorp

De kant-en klare units van KODA maken het heel makkelijk om snel MICRO dorpen te creëren. En… te verhuizen wanneer nodig!

Braakliggende terreinen nuttig invullen

Of als hotel kamers zoals KODASEMA zelf heeft gerealiseerd in Tallinn

Geen jarenlang kaal liggende bouwterreinen meer, maar levendige dorpen met woningen, kantoorruimtes en winkeltjes

De lege plekken in stadscentra bieden zo op een zeer fraaie en eigentijdse manier, comfortabele woon-en werkruimten. Het kan met de KODA!

Het is hét WONEN -en WERKEN van de toekomst! 

Elke lege plek leent zich voor de vestiging van een MICRO dorp

Snel te realiseren én te verplaatsen

Modulaire KODA micro dorpen zijn snel te installeren én te verhuizen wanneer nodig. Het enige wat nodig is, is een tijdelijke bouwvergunning.

Omdat de units kant-en klaar zijn is zo’n micro-dorp zeer snel te realiseren. Er is géén fundering nodig en de installatie-werkzaamheden ter plaatse zijn te verwaarlozen.

De KODA units zijn uiterst comfortabel en uitgerust met allerlei slimme systemen voor verwarming, koeling en energie.  Deze moderne systemen zijn netjes verborgen in de vloer, het plafond en de binnenwanden van de unit.

Voor realisatie MICRO dorp is weinig nodig

Alles wat een KODA nodig heeft, is een ondergrond met voldoende draagkracht, een vlakke ondergrond en aansluitpunten voor water, riolering en elektriciteit.

Én… een vrachtwagen voor het vervoer van de unit van de fabriek naar de grond en een bouwkraan om de unit op zijn plaats te zetten…

Een levendige plek in plaats van een kaal bouwterrein…

WIN-WIN situatie

Het opvullen van lege plekken in de stad heeft grote voordelen. De levendige plekken in de stad verhogen de veiligheid in de stad. Want waar fiets je liever langs.. langs een onverzorgd leeg bouwterrein of een levendig micro-dorp?

De geplaatste units kunnen gebruikt worden als woonruimte, maar uiteraard ook als winkelruimte, atelier, studio of kantoor… Of als extra hotelkamers tijdens een groot congres… De mogelijkheden zijn legio.

Bekijk ook de site van KODASEMA voor de laatste algemene informatie. Of hun eigen info over de KODA Villages.