KODA Light Float

Duurzaam wonen in een WATERVILLA! | 26 m² |

©rikukyla.com

De KODA Light Float is een duurzame DESIGN houtskeletbouw watervilla welke geplaatst is op een ponton en verbonden met het land.

Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat aan de waterkant van de stad of het platteland een fraaie en functionele invulling gegeven kan worden.

In je favoriete jachthaven, op een privé meer of op een kanaal. Te gebruiken voor WONEN of WERKEN…. als studio, kantoor, winkel of misschien wel als haven-café…

Mogelijkheden te over!

©rikukyla.com

Voelt als meditterane VILLA

Deze kleine woning doet door het hoge comfort, de grote glaspui en het hoge plafond aan als een mediterrane villa. Het rondom gelegen terras versterkt dit zuidelijke gevoel.

Kant-en klare units

De KODA Light serie, betreft kant-en klare units welke gebouwd zijn in de hout skeletbouw methode.

De woning bestaat uit een met staal versterkt houten frame afgewerkt met hout, glas, minerale wol en staal.

Van binnen wordt de woning afgewerkt met licht getint multiplex, wat de woning een zowel minimalistisch als sfeervolle uitstraling geeft.

Voor de buitenkant zijn er diverse keuzemogelijkheden qua materiaal en kleuren, zoals een afwerking met HOUT of een ZINKen gevelbekleding.

Ook zijn er diverse opties voor het terras; keuze uit diverse houtsoorten en de omheining al dan niet van GLAS.

©rikukyla.com

Deze prachtige WATERVILLA tilt het begrip ‘Tiny House’ naar een nieuwe hoogte !

Dwarsdoorsnede van de KODA watervilla

Indeling

Een standaard uitgeruste KODA Light heeft slechts een oppervlakte van
25.8 m2. De woning voelt echter veel ruimtelijker door het uitgekiende ontwerp, het hoge plafond, de staat van afwerking en de grote glaspui. Dit is zeer comfortabel wonen op een kleine oppervlakte.

De open woonkamer met een slaapvide , een volledig uitgeruste keuken en een luxe doucheruimte met toilet en houten terras – alles wat over ruime en toch compacte

Kant-en klare units

Net als de andere modellen van KODA wordt ook deze unit geheel in de fabriek gemaakt en per vrachtwagen naar de waterkant getransporteerd.

Download de brochure over de KODA watervillaof bezoek de website van leverancier KODASEMA.