KODA Light Extended

…oftewel de KODA Light met EXTRA kamer!

Koda Light Extended by night...
© Tonutunnel.com

De KODA Light Extended is net als de KODA Light een zeer mooi uitgevoerde, verplaatsbare houtskeletbouw unit.

De Extended-versie is, zoals de naam al doet vermoeden, verlengd en biedt dus meer ruimte.

Het netto woonoppervlakte is bijna 40 m² ipv 26 m². Dit betekent in de praktijk dat er een extra (slaap)kamer aanwezig is.

Die extra kamer biedt niet alleen meer ruimte t.o.v. de Koda Light, maar ook meer privacy omdat deze geheel afgesloten kan worden i.t.t. de slaapvide.

De KODA Light Extended

‘n kant-en klare woonunit in 1 dag geplaatst

Net als de KODA Concrete en de KODA Light wordt ook de extended versie in de fabriek gemaakt en in zijn geheel naar de bouwplaats vervoerd. Daar wordt de woning met behulp van een grote kraan van de vrachtwagen getakeld en op zijn plaats gezet. Stekker erin, riolering aansluiten en klaar!

Geen zware fundering nodig

Een van de grote voordelen van de KODA’s is dat er geen zware fundering nodig is. Sterker nog… als je op 1 been op de grond kunt staan zonder weg te zakken, dan is egalisatie van de ondergrond + ondersteuning d.m.v. enkele stapels tegels onder de woning voldoende om de KODA te kunnen plaatsen.

Maar dat scheelt een hoop geld!
© Tonutunnel.com

Zeer korte levertijd!

Een ander groot voordeel is de relatief korte levertijd. Afhankelijk van de drukte in de fabriek, is het doorgaans zo dat een KODA na zo’n 8-10 weken weken geleverd kan worden. Hij komt kant-en klaar aan op de bouwplaats, wordt op de plek getakeld en aangesloten. Dat alles in 1 dag!

en ook nog verplaatsbaar!

Wanneer je woon behoefte veranderd kun je de woning eenvoudigweg verplaatsen. Aansluitingen even ontkoppelen, een bouwkraan en vrachtwagen regelen en je neemt de woning zo mee naar een nieuwe plek.

Dat is het wonen (en werken) van de toekomst!
© Tonutunnel.com

en ‘t is natuurlijk duurzaam wonen

Niet alleen is de woning op duurzame wijze gebouwd (zo min mogelijk afval tijdens de productie van de woning, en het gebruik van duurzame materialen (bv. 4-laags glas) maar ook door een minimaal energieverbruik. Ook de geavanceerde technische installaties dragen bij aan een lage energierekening.

Uiteraard leent de woning zich ook uitstekend voor de plaatsing van zonnepanelen op het dak. Voeg je daar een warmtepomp en een septi-tank aan toe, dan kun je zelfs volledig offgrid wonen.

© Tonutunnel.com

Er zijn2 uitvoeringen:

  • KODA Light Extendend standaard (zoals hier beschreven)
  • KODA Light Extendend minimum (zonder keuken, badkamer , vide en slaapkamer)

Indeling standaard versie

Net als de KODA Light heeft de extended versie aan de voorzijde een mooi groot raam zodat de woning lekker licht is en je volop van het uitzicht kunt genieten. Bij lekker weer kun je dit doen vanaf het aan de voorzijde gelegen terras van ca. 3,8 m².

De KODA Light Extended is net als de KODA Light standaard voorzien van een slaapvide, een open woonkamer met volledig uitgeruste keuken en een luxe badkamer met douche en toilet. Daarnaast is er een aparte slaapkamer aan de achterzijde van de woning.

Ondanks het beperkte woon-oppervlakte van de woning hebben de architecten toch voldoende opbergruimte weten te creëren.

Verwarming

De woning is standaard voorzien van vloerverwarming en een elektrische boiler.

Zeer comfortabele woning

Net als de KODA Concrete is ook de KODA light uitgerust met o.a. een vernuftige LED-verlichting en een ingenieus ventilatiesysteem.

KODA Light Extenden Minimum equipment

De KODA Light Minimum Equipment

3 versies mogelijk

  • KODA Light Extended voor WONEN
  • KODA Light Extended als HOTEL
  • KODA Light EXTENDED voor WERK

De KODA’s kunnen eenvoudig aangepast worden aan het gewenste doel. Denk bijvoorbeeld aan een KODA als KANTOOR, WINKEL, CAFE of bv. schoollokaal.

Note bij KODA Light Extendend minimum versie

Deze versie van de KODA is niet voorzien van een verwarming of ventilatiesysteem. Wel is er een elektrische bekabeling in de afgewerkte wanden aangebracht.

Download de brochures

Of bezoek de website van KODASEMA voor meer informatie

Zie ook: