KODA concrete HOTEL

Never settle for average …

..waarom een gewone hotelkamer boeken als het ook een bijzonder huis kan zijn?

Dat de KODA concrete zeer geschikt is als HOTEL-‘kamer’ kunt u zelf ervaren.

© Tonutunnel.com

In het centrum van Tallinn (Estland) heeft het ook in Tallinn gevestigde KODASEMA, een aantal KODA’s geplaatst die als HOTEL-kamer gehuurd kunnen worden.

Een prima uitvalsbasis voor een weekendje Tallinn, maar natuurlijk ook uitstekend om zelf eens te ervaren hoe het voelt om een KODA te verblijven. (zie KODA Stay)

Zelf ervaren hoe het voelt om in een KODA te slapen? Dat kan! In Tallinn staan er enkele die u kunt boeken. En… een weekendje Tallinn is sowieso een aanrader!!

Een KODA Hotel-appartement

De KODA biedt slaapgelegenheid voor 4 personen; er zijn 2 tweepersoonsbedden.

De prijs is vanaf 87 euro voor een verblijf van 1 nacht voor 2 personen. Dat is inclusief ontbijt dat je kunt laten bezorgen in je KODA-appartement of dat je kunt gebruiken in een nabij gelegen eetgelegenheid.

Goede nachtrust gegarandeerd…

En…. de KODA is trouwens zo goed geisoleerd dat je nachtrust gegarandeerd is. En dat is in een gemiddelde HOTEL kamer in het centrum van een stad natuurlijk lang niet altijd het geval!

Enkele afbeeldingen van de KODA concrete Hotel

HOTEL-units: permanent of tijdelijk

De KODA concrete units kunnen als permanente HOTEL appartementen geplaatst worden, maar ook als tijdelijke verblijfsruimten. Tijdens een groot congres bijvoorbeeld… Nadat het evenement is afgelopen, kunnen de units eenvoudigweg worden verplaatst naar een andere locatie.

Probeer het uit en boek zelf een weekendje naar het gezellige Tallinn!

Sfeerbeelden van Tallinn