INSTALLATIEwerk- naar uw wensen

 

Uw wensen op het gebied van water, elektra, gas, verwarming, keukeninrichting etc. installatiewerkworden uiteraard in het ontwerp en bouwproces verwerkt. Afhankelijk van het gekozen

opleveringsniveau is er sprake van aangebrachte infrastructuur en/of de voorbereiding daarvoor.

Zo is het mogelijk om de leidingen in de massieve wanden te verwerken mits vroegtijdig is aangegeven dat de leidingen niet op maar in de wanden verwerkt moeten worden. De boringen worden dan tijdens de productie van de houtdelen al aangebracht.

Er zal tijdens het gehele traject overleg zijn tussen u (en uw installateur indien wij deze niet leveren) en ons, zodat onze en zijn werkzaamheden goed op elkaar aansluiten en uw wensen nauwkeurig gerealiseerd worden.

Niveau 1: BOUWKIT en Niveau 2:  CASCO

Indien vooraf aangegeven zijn daar waar nodig alle gaten reeds voorgeboord, zodat tijdens de bouw de buizen, leidingen etc. kunnen worden aangebracht.

Niveau 3: CASCO PLUS

Zoals aangegeven bij niveau 1 en 2, met dat verschil dat wij alvast de leidingen hebben aangebracht. Tevens zijn dan alle draden getrokken en de  meterkast geïnstalleerd. Alle stopcontacten en schakelaars zijn geplaatst en aangesloten. Verder liggen alle leidingen voor water aan-en afvoer en CV op hun plaats en is de CV volledig geïnstalleerd. Het hemelwaterafvoer is
conform tekeningen aangelegd.

Niveau 4 : SLEUTELKLAAR

De meest complete optie: Wij leveren af met alle installatiewerk aangebracht en uitgevoerd.