HOMM.

HOMM, een vooruitstrevende leverancier van houten woningen gevestigd in Litouwen, streeft ernaar het proces van het aanschaffen van een houten huis te vereenvoudigen. Hun specialiteit ligt in modulaire houten woningen, volledig vervaardigd in de fabriek.

Snel geleverd

De aantrekkingskracht van HOMM-woningen gaat verder dan alleen de esthetische ontwerpen. Het snel doorlopen van het bouwproces, de kostenefficiënte productie en het behoud van waarde maken deze woningen aantrekkelijk.

Uitbreiden is mogelijk

De mogelijkheid om later modules toe te voegen, is handig wanneer je woonsituatie – of woonwensen veranderen.

HOMM houdt van eenvoud zonder concessies te doen aan stijl en comfort.

Permanent wonen

Alle HOMM-woningen zijn geschikt voor permanente bewoning. Ze zijn voorzien van alle gemakken voor elk seizoen. Met slimme huisbediening, uitstekende isolatielagen en drie-laags ramen bieden ze comfort in de winter en koelte in de zomer.

Snel bewoonbaar

HOMM zorgt voor het huis, terwijl jij zorgt voor de fundering, de bouwvergunning en de aansluiting op de nutsvoorzieningen. Houd rekening met bijkomende kosten voor transport en bouwkranen.

Wel houten huis, geen onderhoud

Kenmerkend voor de HOMM-woningen is het gebruik van Thermowood voor de gevelafwerking en het terras. Dit hout, onderworpen aan een hittebehandeling, behoudt zijn vorm, is bestand tegen vocht, rot en schimmels.

De natuurlijke veroudering geeft de gevelbekleding een karakteristieke zilvergrijze tint, zonder de noodzaak van schilderen of oliën.

Bezoek de website van HOMM
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.  
[/section]