Modulart 75.

'n Multifunctioneel gebouw

Permanent wonen en/of werken

Bovenstaand een voorbeeld indeling van de Modulart 75. Gebouwd om comfortabel te kunnen wonen in de koude streken van Noord-Europa, dus uitstekend geschikt voor permanent bewoning. Je kunt de woning in z’n geheel een woonbestemming voor je gezin geven, maar de mogelijkheden zijn veel breder!

Je zou bijvoorbeeld zelf kunnen gaan wonen in het onderste deel van de H-vormige woning en het bovenste deel een andere functie geven. Als zorgwoning voor je ouders, maar ook als zelfstandige wooneenheid voor je puber.

Wonen-en werken combineren kan ook!

De vorm en indeling van de Modulart 75 is ook heel geschikt om werk-en wonen met elkaar te combineren. Je hebt een eigen ingang, keukentje en badkamer, dus de mogelijkheden zijn legio.

De ruimte is heerlijk licht, dus prima te gebruiken als kapsalon, massageruimte of atelier…

Ook als galerie!

Denkend aan een atelier…Je zou zelfs de hele Modulart 75 als GALERIE kunnen gebruiken! De kunstwerken zullen prachtig tot hun recht komen tegen de fraaie CLT-wanden en de ook de buitenruimte leent zich uitstekend tot het tentoonstellen van beelden.

 

Modulart, een manier van leven

Bij onze leverancier Modulart geloven ze in anders denken, durven en doen. In het zoeken naar nieuwe manieren. Loskomen van het lineaire bouwen en ontwikkelen. Bewegingen ten koste van vaste regels.

Zij realiseren zich dat hun woningen en hun manier van denken niet uniek zijn en dat de ontwikkelingen op woninggebied nog in de kinderschoenen staan. Zij willen graag samen met ons meedoen en meedenken over het nieuwe wonen.

De huidige manier van wonen opnieuw bekijken en blijven zoeken naar nieuwe vormen van modern, betaalbaar, comfortabel en milieuvriendelijk geproduceerd wonen.

Alle varianten worden volledig gemaakt in de fabriek onder ideale productie omstandigheden. Na plaatsing op de bouwkavel wordt het hele huis in ruim een dag geïnstalleerd.

Toepassingsmogelijkheden

  • > woonhuis
  • > recreatiewoning
  • > een woning met inpandige zelfstandige woonunit voor jouw puber (kangoeroe)
  • > woning met gastenverblijf B&B
  • > zorgwoning
  • > galerie
  • > woning met kantoor aan huis
  • > etc.
Download onze brochure over Modulart
Of bezoek onze pagina over de leverancier Modulart
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

93 m2
75 m2
3
m2
12m x 10,3 x 3,4m m
m
dagen

 
 

De Modulart woningen kunnen in principe zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant