Modulart 55.

Anytime. Anywhere.

Modulart – vrijstaande schakel volumes

Door te kiezen voor Modulart, kies je voor flexibiliteit, duurzaamheid, gemak en modern comfort. Met oog voor mens en natuur.  Licht en luchtig. Strak, maar vriendelijk.

Modulart 55 is een schakelwoning

Door een kleine module aan de Modulart 35 te koppelen is een speelse vrijstaande houtskeletbouw woning ontstaan. De Modulart 55 is in 2 delen in de fabriek gemaakt en op de bouwplaats in no time aan elkaar gekoppeld.

De woning heeft een netto woonoppervlak van zo’n 55 m² en is bij aflevering al voorzien van 2 slaapkamers, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een technische ruimte en een badkamer. Alles tot in de perfectie afgewerkt en gebruiksklaar. Met optioneel 1 of meerdere terrassen.

Premium materialen. Comfort.

In alle Modulart woningen worden alleen premium materialen toegepast. Prachtige Cross Laminated Timber (CLT) muren gecombineerd met fraaie raampartijen. Zorgend voor een uniek uitzicht en een optimale lichtinval.

Meer sfeer, meer contact met de natuur en voor je gevoel een veel ruimtelijker woning dan het aantal vierkante meters doet vermoeden.

Uiteraard energiezuinig en duurzaam geproduceerd.

Ruimte nodig? Module erbij!

Woonbehoeftes veranderen en dan heb je ineens meer ruimte nodig. Omdat er een kleine bij is gekomen of omdat je meer thuis moet werken. Modulart geeft je de mogelijkheid om zonder gedoe een extra module aan je woning te plaatsen. Zonder daarbij een lange tijd in de bouwrommel te zitten.

Je bestelt via ons simpelweg een module bij Modulart. Zij produceren jouw woninguitbreiding geheel in de fabriek en transporteren hem naar jouw achtertuin. Daar wordt de module door een bouwkraan op zijn plaats gezet en wordt de wooneenheid in korte tijd aan je huidige Modulart woning gekoppeld. Zonder veel overlast en zonder rommel. Dat is handig!

Download onze brochure over MODULART
Bezoek onze pagina over Modulart
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

m2
55 m2
2
m2
12 x 3,4 m + 3,7 x 8,5 m m
2,7 m
dagen

 
 

De Modulart woningen kunnen in principe zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant