Modulart 35.

Compact maar van alle gemakken voorzien

Nieuw!!! De Modulart 35 is nu ook verkrijgbaar met een schuin dak, dan noemen we hem de Modulart 35 Slope. (hoogte 3,75m)

Modulart 35 is basismodel

Het basismodel van Modulart is een module van 35m². Dit instapmodel wordt net als de andere Modulart woningen volledig in de fabriek geproduceerd. Onder ideale productie omstandigheden wordt het huis zowel van binnen als van buiten keurig afgewerkt en voorzien van een slaapkamer, een woonkamer een technische ruimte, een badkamer en een volledig uitgeruste keuken. De inductie kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast zitten er dus al in. Ook de badkamer wordt gebruiksklaar geleverd.

Na plaatsing op de bouwkavel wordt het hele huis in ruim een dag geïnstalleerd. Hoe snel is dat!

Deze fraaie basiswoning van 35m² kun je naar eigen wens aankleden en upgraden. Met een fraai dakterras bijvoorbeeld. Zonde om die ruimte niet te benutten toch? De luxe glazen wand versterkt de moderne uitstraling van de woning en zo kun jij veilig en onbelemmerd van het uitzicht genieten.

Zie je jezelf daar al zitten?

‘t Bovenstaande volledig aangeklede model wordt de Modulart 35 Dweller genoemd.

Een mooie meerwaarde geeft ook het grote robuuste L-vormig terras. Dat geeft meer body en comfort aan deze toch al luxe woning. De grote glazen schuifdeuren geven toegang tot je terras.

Onderstaand een schematische weergave van de indeling zoals deze op de bovenstaande foto te zien is.

De Modulart Dweller met een aparte slaapkamer een riant terras aan de woonkamer.

Dit is de basismodule. De Modulart 35 van 12x 3,4 m =  40,8 m² met een aparte slaapkamer, open keuken en badkamer.

Indelingsoptie A

Vele jaren van doorontwikkeling

Modulart is in het ontwerpproces ver gegaan. Zij gingen in gesprek met architecten, ingenieurs en sociologen om te bekijken wat de nabije toekomst zou brengen op milieugebied en qua woonbehoeften. Zij realiseren zich dat de komende jaren van cruciaal belang zullen zijn bij het gebruik van onze natuurlijke energiebronnen.

Natuurlijke materialen

Modulart heeft energiezuinige, comfortabele en vooral duurzame woningen ontworpen die geproduceerd worden met materialen van fabrikanten die geven om de voetprint die zij achter laten. Woningen die ons door het gebruik van natuurlijke materialen dichter bij de natuur brengen. Die ons inspireren en energie geven.

De Modulart 35 Dweller van bovenaf gezien.

Download onze brochure over Modulart
Bezoek onze pagina over Modulart
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

40.8 m2
35 m2
1
m2
12m x 3,4m m
m
dagen

 
 

De Modulart woningen kunnen in principe zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant