Manta North Weekend.

Uitgerust met home Tech modules van Philips HUE, Google en Apple compatible

Leverbaar in 3 varianten

Er is keuze uit 3 typen huizen, ZEN, BASE UP en SMART. Volledig geproduceerd in de fabriek en na aankomst in Nederland, binnen enkele uren geïnstalleerd op de plaats van bestemming. Scandinavisch design en slimme technologie gaan in dit ontwerp hand in hand.

Schakelbare units

De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en toegerust voor klimaatverschillen zoals die alleen in het hoge noorden van Europa voorkomen. De Manta North Weekend is te schakelen met meerdere units. Zo is er een uitbreidingsmogelijkheid naar boven en naar opzij mogelijk, maar ook losstaand. We noemen dit de Manta Connects. Zijwaarts uitbreiden is onbeperkt. Opbouw is mogelijk tot 3 woonlagen, maar dan is een fundering wel vereist.

Indelingsoptie ZEN

De ZEN is de variant met een maat van 6,25 x 4 meter x 3,70 meter hoog, zonder keuken en zonder vloerverwarming. De ZEN kost afgeleverd en wel op jouw adres in Nederland € 56.440 (inclusief BTW).

Indelingsoptie BASE UP

De BASE UP is de versie met een maat van 6,25 x 4 meter x 3,70 meter hoog, zonder vloerverwarming. De BASE UP kost afgeleverd en wel op jouw adres in Nederland € 66.840 (inclusief BTW).

Indelingsoptie SMART

De SMART is de meest geavanceerde versie, eveneens 6,25 x 4 meter x 3,70 meter hoog, met vloerverwarming. Bovendien is de SMART uitgerust met een slimme home Tech module voor de bediening van apparaten, verlichting en verwarming. De home Tech module is Philips HUE, Google en Apple compatible. De SMART kost afgeleverd en wel op jouw adres in Nederland € 70.475 (inclusief BTW).

 

Ook voor weekdagen

Een ecologisch verantwoord bijgebouw dat uitstekend kan dienen als Tiny House maar even goed als luxe kantoor aan huis, recreatiewoning, atelier, zorgwoning of zelfs als bed en breakfast.

Download de catalogus van Manta North

Standaard uitrusting

  • Een keuken met inductie kookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast
  • Een betegelde badkamer met WC en douche, een wastafel met mengkraan
  • Standaard kwaliteit eiken planken parket door het hele huis behalve in de badkamer
  • Binnenwanden bekleedt met natural wood
  • Aluminium kozijnen met 3-laags glas
  • LED-verlichting met dimmers en schakelaars
  • Vorstbeveiliging om de waterleidingen
  • Technische ruimte

Vormgeving voor elke omgeving

Het strakke ontwerp is afgewerkt met oog voor detail, waarbij aan alle belangrijke woonfacetten is gedacht. Het blonde hout en de lichte kleuren geven een aangename sfeer aan deze comfortabele woning. Zo kan je kiezen uit 2 soorten gevelbekleding om het nog meer naar je zin te maken. Ook een Eiken strokenparket is tegen meerprijs leverbaar.

Bezoek onze pagina over de leverancier Manta North
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

25 m2
20 m2
1
1 m2
6,25 x 4 x 3,70 m
3,50 m
180 dagen

 
 

Een Manta North Weekend heeft geen fundering nodig tenzij je er op termijn een verdieping op wilt maken. Er hoeft in basis alleen een ringfundering gemaakt te worden en onder de wanden moet wat steun zijn, bijvoorbeeld door middel van tegels.

Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen, want iedere gemeente bepaalt haar eigen beleid.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant