Manta North Slope.

Ga helemaal off-grid met deze Manta North Slope EARTH woning

Een van de vele mogelijkheden voor de starter

Alle modellen van Mantha North zijn geschikt voor iedere denkbare toepassing. Het zijn volwaardige, complete en kwalitatief zeer fraaie huizen. Als bijgebouw is het eveneens een ideaal object omdat er geen fundering nodig is. Wil je het dak vol leggen met PV panelen zodat je off-grid kunt blijven, dan is de Manta North type Ray, met een hellend dak, misschien een beter alternatief. Wonen in Hout denkt graag met je mee over de ideale toepassing die het beste bij jouw situatie past.

Compact en uiterst verfijnd

Deze ruimte is 40 m² groot en is ideaal om ingezet te worden als studio of atelier maar kan ook heel goed gebruikt worden voor permanente bewoning. Onze voorbeeld indelingsopties dateren nog van voor de anderhalve meter economie, maar het zijn dan ook suggesties.

Manta North, a way of life

Bij onze leverancier Manta North geloven ze in anders denken, durven en doen. In het zoeken naar nieuwe manieren. Loskomen van het lineaire bouwen en ontwikkelen. Bewegingen ten koste van vaste regels.

Zij realiseren zich dat hun woningen en hun manier van denken niet uniek zijn en dat de ontwikkelingen op woninggebied nog in de kinderschoenen staan. Zij willen graag samen met ons meedoen en meedenken over het nieuwe wonen.

De huidige manier van wonen opnieuw bekijken en blijven zoeken naar nieuwe vormen van modern, betaalbaar, comfortabel en milieuvriendelijk geproduceerd wonen.

Manta* [~manta – betekent een ding, ~het echte werk in de Letse taal].

Toepassingsmogelijkheden

  • woonhuis
  • recreatiewoning
  • Zelfstandige woonunit in de tuin voor jouw puber (kangoeroe)
  • Gastenverblijf
  • B&B
  • Studio of Atelier
  • Kapsalon
  • Massageruimte
  • Kantoor aan huis

Leverbaar in drie varianten

BASE UP

De BASE UP is de versie zonder vloerverwarming en kost afgeleverd en op zijn plek gezet in Nederland € 92.735 (inclusief BTW).

SMART

De SMART is de versie met vloerverwarming en uitgerust met een home Tech module voor de bediening van apparaten, verlichting en verwarming. De home Tech module is Philips HUE, Google en Apple compatible. De SMART kost afgeleverd en op zijn plek gezet in Nederland € 97.575 (inclusief BTW).

EARTH

De EARTH is de top of the line uitvoering met eveneens vloerverwarming en de Home Tech uitrusting. Deze versie is bovendien helemaal zelfvoorzienend met de geïntegreerde zonnepanelen en het ESS-pack, een Energy Storage Solution. Als je ‘s avonds thuiskomt is al het zonlicht van de dag beschikbaar in de batterij en ben je niet meer afhankelijk van een energieleverancier. Je hebt al een EARTH Edition voor € 120.100 inclusief BTW en compleet geplaatst op jouw bouwterrein.

Download de Manta North catalogus Of bezoek onze pagina over de leverancier van Manta North

 

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

48 m2
40 m2
2
m2
12 x 4 x 3,70 m
2,7 m
180 dagen

 
 

De Manta North type Slope kan gemakkelijk zonder fundering. Er moet wel een ringfundering gemaakt worden voor de nutsvoorzieningen. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een woning te plaatsen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant