Manta North Slope.

Ga helemaal off-grid met de Manta North Slope

Een van de vele mogelijkheden voor de starter

Alle modellen van Mantha North zijn geschikt voor iedere denkbare toepassing. Het zijn volwaardige, complete en kwalitatief zeer fraaie huizen. Als bijgebouw is het eveneens een ideaal object omdat er geen fundering nodig is.Wil je het dak vol leggen met zonnepanelen zodat je off-grid kunt blijven, dan kan dat ook. Manta North heeft een fraai systeem ontwikkeld waarbij de zonnepanelen prachtig zijn weggewerkt in het dak. Ook de batterij is onzichtbaar ondergebracht in de technische ruimte. Bestel de zonnepanelen dus niet in Nederland, maar laat ze meekomen vanuit Letland.

Compact en uiterst verfijnd

Deze ruimte is 40 m² groot en is ideaal om ingezet te worden als studio of atelier maar kan ook heel goed gebruikt worden voor permanente bewoning. Je kunt kiezen uit een viertal indelingen. Zo kies je de indeling die het meest geschikt is voor jouw kavel of jouw smaak.

Manta North, a way of life

Bij onze leverancier Manta North geloven ze in anders denken, durven en doen. In het zoeken naar nieuwe manieren.Loskomen van het lineaire bouwen en ontwikkelen. Bewegingen ten koste van vaste regels. Zij realiseren zich dat hun woningen en hun manier van denken niet uniek zijn en dat de ontwikkelingen op woninggebied nog in de kinderschoenen staan. Zij willen graag samen met ons meedoen en meedenken over het nieuwe wonen.De huidige manier van wonen opnieuw bekijken en blijven zoeken naar nieuwe vormen van modern, betaalbaar, comfortabel en milieuvriendelijk geproduceerd wonen.Manta* [~manta – betekent een ding, ~het echte werk in de Letse taal].

In bovenstaande video word je een kijkje gegeven in een Manta North- Slope model met indeling A. Dit is een volledig uitgeruste Slope met o.a. intelligente verlichting- en thermostaat, het luxe keukeneiland en een vaatwasser.

De bovenstaande video laat je een Manta North- Slope model zien met de geïntegreerde zonnepanelen en accupakket, intelligente verlichting- en thermostaat, het luxe keukeneiland,  een vaatwasser, een koelkast met vriesvak en een alternatieve gevel.

Je huis op wielen

Onderstaand filmpje laat zien hoe je nieuwe woning bij je aankomt en geplaatst wordt. Op dezelfde manier kun je hem op een later moment verhuizen naar een nieuwe locatie.

Toepassingsmogelijkheden

  • > woonhuis
  • > recreatiewoning
  • > Zelfstandige woonunit in de tuin voor jouw puber (kangoeroe)
  • > Gastenverblijf
  • > B&B
  • > Studio of Atelier
  • > Kapsalon
  • > Massageruimte
  • > Kantoor aan huis

Leverbaar met 4 verschillende buitenbekledingen:

1.Zwart hout

2. Naturel Hout

3. Naturel hout met metalen accenten en LED licht

4. Zwart hout met metalen accenten en LED licht

Én ook weer zo vanaf de vrachtwagen op uw kavel…

Technologie en design

De Manta North woningen zijn ontworpen om in alle klimaten aangenaam, comfortabel en stijlvol te kunnen wonen.Bij de productie en het ontwerp is gekozen voor de toepassing van duurzame  materialen en de samenwerking met producenten die zorg hebben voor de voetprint die ze op deze planeet achterlaten.

Opties voor de vloer:

Eiken parket in de kleuren naturel, wit of ebbenhout.

Bekijk onze brochure over de Manta North woningen
Bezoek onze pagina over de leverancier van Manta North
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

48 m2
40 m2
2
m2
12 x 4 x 3,95 m
2,7 m
180 dagen

 
 

De Manta North type Slope kan gemakkelijk zonder fundering. Er moet wel een ringfundering gemaakt worden voor de nutsvoorzieningen. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een woning te plaatsen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant