Manta North Ray.

De RAY is een compact huis van alle gemakken voorzien

Leverbaar in 3 soorten

Er is keuze uit 3 verschillende gespecificeerde huizen, de BASE UP, de SMART en de versie Earth. Alle varianten worden volledig gemaakt in de fabriek onder ideale productie omstandigheden. Na plaatsing op de bouwkavel wordt het hele huis in ruim een dag geïnstalleerd.
De beschrijving van de verschillen zijn als onderstaand:

Versie BASE UP

De BASE UP is de versie met een maat van 12 x 4 meter x 3,70 meter hoog, zonder vloerverwarming. De BASE UP kost afgeleverd en wel op jouw adres in Nederland € 92.735 (inclusief BTW).

Variant SMART

De SMART is de meest geavanceerde versie, eveneens 12 x 4 meter x 3,70 meter hoog, met vloerverwarming. Bovendien is de SMART uitgerust met een slimme home Tech module voor de bediening van apparaten, verlichting en verwarming. De home Tech module is Philips HUE, Google en Apple compatible. De SMART kost afgeleverd en wel op jouw adres in Nederland € 97.575 (inclusief BTW).

Uitvoering Earth

De Earth uitvoering heeft alles in zich wat ook in de Smart wordt geleverd plus een complete energie installatie bestaande uit zonnepanelen met een batterypack. Hiermee ben je off-grid. Deze Manta North Earth kost afgeleverd en wel op jouw adres in Nederland € 120.100 (inclusief BTW).

 

Vele jaren van doorontwikkeling

Manta North is in het ontwerpproces ver gegaan. Zij gingen in gesprek met architecten, ingenieurs en sociologen om te bekijken wat de nabije toekomst zou brengen op milieugebied en qua woonbehoeften. Zij realiseren zich dat de komende jaren van cruciaal belang zullen zijn bij het gebruik van onze natuurlijke energiebronnen.

Natuurlijke materialen

Manta North heeft energiezuinige, comfortabele en vooral duurzame woningen ontworpen die geproduceerd worden met materialen van fabrikanten die geven om de voetprint die zij achter laten. Woningen die ons door het gebruik van natuurlijke materialen dichter bij de natuur brengen. Die ons inspireren en energie geven.

Download de catalogus van Manta North Of bezoek onze pagina over de leverancier Manta North
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

48 m2
40 m2
2.3
m2
12 x 4 x 3,7 m
2,7 m
180 dagen

 
 

De Manta North Ray kan in principe zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen n dan rekenen wij het geheel voor je uit.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant