Cubehaus 93/89.

Een complete modulewoning waar de hele technische installatie al in zit verwerkt.

Betaalbare kwaliteit en vormgeving

Ook deze Cubehaus 93 wordt volledig in de fabrieken van Vithaus gemaakt en in segmenten naar de bouwkavel gebracht voor montage en afwerking. Het voordeel van modulaire woningbouw is behalve de prijs en de snelheid ook de ruimte die je hebt om op termijn uit te breiden. Zolang je binnen de maatvoeringen van de modules blijft kunnen er delen bij worden gebouwd zonder al te veel inspanning en kosten.

Basisprijs en vele extra’s mogelijk

In de prijsstelling van deze Cubehaus 93 gaan we uit van de kosten van de meest eenvoudige basis uitvoering, inclusief transport en BTW. De kosten die je zelf moet calculeren zijn zaken als tekeningen, vergunningen, nutsaansluitingen, maar ook de extra wensen die je hebt voor wat betreft wandbekleding en inrichting. Ook de lokale regels voor fundering zijn van groot belang om vooraf te weten.

 

Een topkwaliteit droomvilla

Deze Cubehaus-93 is eveneens een kwaliteitshuis van onze leverancier Vithaus, een villa met plat dak. Dit type woning is uitgevoerd met een woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een opslagruimte, een vestibule en een terras. Ook deze module kan worden gekoppeld met andere Cubehaus modules, zowel aan de zijkanten, of je plaatst er een module bovenop.

Download de catalogus
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

128 m2
89 m2
3
16 m2
13,2 x 9,72 x 3,2 m
300 m
180 dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient het KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeurs.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant